dimarts, 12 de març del 2013

Panets dolços farcits de xocolata


INGREDIENTS:
600 gr. farina de força
25 gr. llevat fresc
230 gr. llet
170 gr. sucre
4 gr. sal
40 gr. mantega (pomada)
2 ous

-Per farcir: Nutella
-Per glacejar: mantega i sucre fi

PREPARACIÓ:
Dissolem el llevat amb la llet tèbia.Agafem tots els altres ingredients i els posem a amassar (jo vaig fer-ho amb una maquina) juntament amb la llet i el llevat desfet,uns 10 minuts.Deixem reposar 1 hora ( en un lloc càlid i sense corrents d'aire).Agafem la massa i l'estirem sobre una superfície enfarinada fins que tinguem una massa de 0'5 cm de gruix,anem tallant rodones (amb un motlle rodó) i els anem posant en una plata de forn,a sobre cada una i posem una cullerada de Nutella i la cobrim amb una altre rodella de pasta, pressionem una mica els laterals i ho deixem reposar una altre hora i mitja.Un cop han augmentat el seu volum ho posem al forn uns 10 minuts a 190º. De seguit que els traiem del forn els pintem amb mantega fosa i tirem sucre fi per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada