divendres, 29 de març del 2013

Brunyols (de la iaia Closes)



INGREDIENTS:

-1 kg. de farina
-4 ous
-250 gr. sucre
-40 gr. matafaluga 
-Pessic de sal
-125 ml. d'anís
-125 ml. moscatell
-La pela d'una llimona ratllada
-50 gr. de llevat de força o Paris
-200 ml. llet
-Oli per fregir

PREPARACIÓ:

Desfem el llevat amb la llet,tèbia,un cop esta desfet el barregem amb la farina,el sucre,la matafaluga,la pela de llimona,la sal,els ous,l'anís i el moscatell,si teniu maquina de pastar ho feu a la maquina,si no, ho podeu amassar a dins d'un cubell o bol gros,fins que tot estigui lligat.Ho deixem reposa una hora fins que llevi.Agafem una paella grossa i posem força oli de gira-sol,anem agafant una mica de pasta amb el dits untats amb oli,i anem fen forma als brunyols, els fregim,un cop fregits els posem sobre paper absorbent i tirem sucre per sobre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada