divendres, 22 de març del 2013

Coulant de xocolata blanca amb maduixes

INGREDINETS:

-125 gr. xocolata blanca 
-50 gr. mantega
-30 gr. farina
-2 ous
-30 gr. sucre
-Motlles de flam (d'alumini)

PREPARACIÓ:

En un bol i barregem els ous,sucre i la farina,en un altre i posem la xocolata blanca i la mantega ho fonem,al microones o al bany maria,un cop esta fosa o aboquem a l'altre bol (farina,ous i sucre),ho tornem a barrejar fins que quedi tot homogeneïtzat.
Agafem els motlles,els untem de mantega i farina.Omplim el motlles 1/3 part amb la xocolata i posem una maduixa ,si es petita,si no un tros de maduixa,(això es opcional,també hi podem posar una tros de xocolata blanca) i acabem d'omplir,no omplir fins a dalt per que creix una mica!
Posem al forn 8/9 minuts a 190º.
Per decorar el plat laminem una maduixa i una mica de sucre glass.
Podem congelar el que ens sobrin,si en sobren!!!

1 comentari: