Secret de porc ibèric al forn amb patates Hasselback
Ingredients:
Secret de porc,patates,oli,sal,pebre,vinagre blanc i herbes provençals
Preparació:
Fem una vinagreta amb l'oli,el vinagre,el pebre,la sal i les herbes provençals.Agafem el secret de porc i el posem a sobre una plata del forn i aboquem una part de la vinagreta i posem al forn a uns 190/200º fins que el tinguem al nostre gust.
Queden unes patates boníssimes!!!!
Aquestes i altres receptes les podreu trobar a Gastronomia&cia.En trec moltes idees i plats!!
Presentem al plat amb un tros de secret i una patata i un raig de salsa vinagreta.
L'he fet i m'ha quedat boníssim (he fet servir un filet en comptes d'un tall prim). No coneixia les patates Hasselback, i realment la presentació és molt convincent, i a més a més amb la vinagreta són molt bones.
ResponEliminaGràcies per la recepta.
Xevi
Hola, doncs jo també l'he provat i queda increible!!!
ResponElimina