dijous, 31 de gener del 2013

Patates amb bacó i mozzarella 

Ingredients:
-3 patates
-Bacó tallat a daus
-Mozzarella ratllada
-Salsa tomata (opcional)

Preparació:
Pelem les patates i les tallem a rodanxes el més prim possible.Posem una paella al foc amb molt d'oli per fregir les patates,però no els em de coure del tot,un cop les tenim mig cuites les posem en una cassoleta o plata per anar al forn,fins cobrir tot el fons de la plata o cassoleta.
Coem una mica el bacó, i el tirem per sobre la capa de patata i una mica de formatge (poc,per que a sobre n'hi posarem més)fem una altre capa de patata i posem formatge per sobre i unes linees de salsa de tomata ho posem al forn a 200º uns 15 minuts i 5 minuts amb el gratinador obert,fins que el formatge agafi color torrat.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada