Per fer la xocolata de cobertura primer hem de temperar la xocolata (pujar-la de temperatura a 45º +/- baixar-la a 28º+/- i pujar-la a 36º+/- per treballar-la) i després recobrim les parets del motlle,el deixem refredar (una estona a la nevera) i els farcim del que més ens agradi,trufat amb neules,xocolata amb cafè,xocolata amb cereals d'arròs
dimecres, 9 de gener del 2013
Torrons de nadal
Aquestes festes de nadal vam fer una trobada de gent a casa,per fer torrons,la cuina plena de gent! i deu ni do els torrons que van sortir:torrons de xocolata,xocolata blanca,xocolata amb neules,amb preliner,de yema cremada,de cafè,amb fruits secs...
Per fer la xocolata de cobertura primer hem de temperar la xocolata (pujar-la de temperatura a 45º +/- baixar-la a 28º+/- i pujar-la a 36º+/- per treballar-la) i després recobrim les parets del motlle,el deixem refredar (una estona a la nevera) i els farcim del que més ens agradi,trufat amb neules,xocolata amb cafè,xocolata amb cereals d'arròs
Per fer la xocolata de cobertura primer hem de temperar la xocolata (pujar-la de temperatura a 45º +/- baixar-la a 28º+/- i pujar-la a 36º+/- per treballar-la) i després recobrim les parets del motlle,el deixem refredar (una estona a la nevera) i els farcim del que més ens agradi,trufat amb neules,xocolata amb cafè,xocolata amb cereals d'arròs
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada