dimarts, 28 de maig del 2013

PÉSOLS AMB LA SEVA SALSA,PERNIL DOLÇ I MENTA














INGREDIENTS:

 -400gr. de pèsols
-Una ceba
-4 fulles de menta
-70 gr. pernil dolç tallat a daus
-Caldo de pollastre


PREPARACIÓ:

Posem una paella amb oli al foc,i posem la ceba tallada a trossets petits i la deixem sofregir una mica però que no agafi color,i podem tirar una mica de caldo de pollastre,una cop s'ha begut el caldo i posem els daus de pernil dolç i ho deixem coure fins que el pernil agafi una mica de color,després i tirem els pèsols i les fulles de menta tallades a trossets ,afegim el caldo de pollastre i deixem que els pèsols es coguin.
Un cop tenim els pèsols cuits en separem una part (uns 50/60 gr. si ens hi cau pernil o fulles de menta, millor!) i els passem per la batedora,si ens queda molt espés i podem afegim una mica més de caldo.Aquesta salsa de pèsols la tornem afegir a la paella amb els  pèsols,ho deixem que tot es barregi bé i llest!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada